Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις
by

Βρείτε παρακάτω όλες τις απαντήσεις σε σχέση με την κατασκευή και φιλοξενία ιστότοπων

faq-620303_1280

Τι χρειάζομαι για να φτιάξω μια ιστοσελίδα;

Χρειάζονται βασικά τρία πράγματα: η κατοχύρωση ενός ονόματος για τον ιστότοπο(το γνωστό domain), η ενοικίαση ενός server που θα φιλοξενήσει τον ιστότοπο, και φυσικά ένα σχεδιαστή ιστοσελίδων για να το σχεδιάσει και να το δημοσιεύσει.

Μπορείτε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα μόνοι σας με ελάχιστα λεφτά και με επαγγελματική εμφάνιση αν χρησιμοποιήσετε το WordPress. Με την χρήση του μπορείτε να αγοράσετε το domain, να φτιάξετε την ιστοσελίδα και να αγοράσετε και την φιλοξενία μέσα από ένα περιβάλλον εργασίας φιλικό στον αρχάριο χρήστη και με ελάχιστο κόστος.

Πόσο στοιχίζει η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Το κόστος της κατασκευής , φιλοξενίας και δημοσίευσης μιας ιστοσελίδας στο internet, είναι απόλυτα εξαρτώμενο από τις απαιτήσεις του πελάτη. Αν θέλει απλώς μία παρουσία της επιχείρησής του με τις βασικές πληροφορίες όπως στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικό επιχείρισης και γκάμα προϊόντων τότε το κόστος είναι πολύ χαμηλό, αντίστοιχα αν ο επιχειρηματίας επιθυμεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του διαδικτύου τότε το κόστος είναι μεγαλύτερο. Η BigDrop.gr έχει ολοκληρωμένες προσφορές για να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία του επιχειρηματία τις οποίες μπορείτε να δείτε στην αρχική σελίδα.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης μας. Είμαστε στην διάθεση σας για να συζητήσουμε το επόμενο project σας. Αν όμως το budget σας είναι περιορισμένο και δεν θέλετε κάτι αρκετά πολύπλοκο, μπορείτε να φτιάξετε μια ιστοσελίδα για την επιχείρηση σας μόνοι σας με ελάχιστο κόστος με την χρήση του WordPress.

H εταιρεία σας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή πρέπει να απευθυνθώ και σε τρίτους για την ολοκλήρωσή του;

Η BigDrop αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία από την αρχή ως το τέλος. Η BigDrop παρέχει υπηρεσίες κατοχύρωση ενός ονόματος (domain), την σχεδίαση και κατασκευή της ιστοσελίδας σας, την φιλοξενία της ιστοσελίδας σας (server) και την προώθηση της. Ερχόμενοι σε εμάς θα αποκτήσετε ένας έμπιστο συνεργάτη που θα φέρει σε πέρας το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Δεν διαθέτω καθόλου υλικό για την ιστοσελίδα μου. Η εταιρεία σας θα με βοηθήσει να το συγκεντρώσω;

Ναί , η BigDrop αναλαμβάνει τέτοιου είδους εργασίες συλλογής πληροφοριών, φωτογραφιών και βίντεο. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι με επιπλέον επιβάρυνση. Η BigDrop θα να αναλάβει επίσης να μεταφράσει το υλικό σας στην γλώσσα της επιλογής σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την φωτογράφιση των προϊόντων σας και των εγκαταστάσεων σας.

Σε πόσο καιρό θα έχω την ιστοσελίδα μου;

Το μίνιμουμ παράδοσης είναι 30 ημέρες και το μάξιμουμ εξαρτάται από τον όγκο εργασίας.

Πως εξασφαλίζομαι στις συναλλαγές μου με την εταιρεία σας;

Ο πελάτης μας υπογράφει συμβόλαιο ανάθεσης έργου με την εταιρεία μας, μέσω του οποίου αποσαφηνίζονται όλοι οι όροι της συνεργασίας. Η εταιρεία BigDrop εκδίδει τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

Διατρέχω κάποιο κίνδυνο αν γίνω κάτοχος κάποιας ιστοσελίδας στο internet; Τι πρέπει να προσέξω;

H προβολή στο διαδίκτυο δεν διαφέρει σε τίποτα από οποιαδήποτε άλλη προβολή σε άλλα μέσα. Όσον αφορά τη δημιουργία online shops, η BigDrop εξασφαλίζει μέσα από το σχεδιασμό την ασφάλεια των συναλλαγών των πελατών σας αλλά και των προσωπικών δεδομένων των δικών σας και των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας.

Θέλω να συντηρώ μόνος μου την ιστοσελίδα αλλά δεν γνωρίζω πολλά πάνω στους υπολογιστές.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση-ενημέρωση της ιστοσελίδας σας. Αν οι γνώσεις σας στους υπολογιστές είναι ελάχιστες ως μηδαμινές, σας προτείνουμε να αναθέσετε σε ειδικούς τη συντήρησή της. Αν πάλι είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση των υπολογιστών και του διαδικτύου, η BigDrop αναλαμβάνει να σας εκπαιδεύσει στις βασικές λειτουργίες διαχείρισης της νέας σας ιστοσελίδας.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *