Skip links
Ένα κατάστημα ανοιχτό όλες τις ώρες και μέρες

Κατασκευή Eshop

Η δημιουργία ενός e-shop θα αυξήσει τις πωλήσεις σας και την κερδοφορία της επιχείρησης σας, ανοίγοντας νέες αγορές για εσάς με 24ώρη λειτουργία.

Αυξήστε τις πωλήσεις σας με ένα eshop

Κατασκευή eshop – που “πουλάνε”

Η κατασκευή eshop γίνεται με σκοπό να αυξηθούν στο μέγιστο βαθμό οι πωλήσεις μιας επιχείρησης. Οι πωλήσεις αυξάνονται με τα eshop για δύο βασικούς λόγους: από την μια το άνοιγμα σε ακόμα μεγαλύτερη πελατειακή βάση και από την άλλη η λειτουργία 24 ώρες το 24ώρο όλες τις ημέρες του χρόνου. Επίσης με την κατασκευή ενός eshop μπορείτε να έχετε ακόμα περισσότερα προϊόντα διαθέσιμα προς πώληση.

Η κατασκευή eshop είναι μονόδρομος αν θέλετε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Θα πρέπει η κατασκευή eshop να γίνει με την χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και την ενσωμάτωση χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που θα κάνουν το eshop μας αν ξεχωρίζει του ανταγωνισμού.

Η κατασκευή του eshop πρέπει να γίνει με σκοπό τον τελικό πελάτη, γι’αυτό και θα πρέπει το eshop να φορτώνει γρήγορα και να είναι εύχρηστο για τον τελικό χρήστη – πελάτη.

Κατασκευή Eshop

Mobile First

Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop) με mobile first τεχνολογία. Για άμεση και γρήγορη φόρτωση και την καλύτερη εμπειρία χρήστη από φορητές συσκευές.

Digital Experience

Eshop φιλικά προς τους αρχάριους χρήστες αλλά με σύνθετες λειτουργίες, με μοντέρνα σχεδίαση, εύκολη χρήση και ολοκλήρωση αγοράς με δύο κλικ.

Seo Friendly

Η κατασκευή eshop θα πρέπει να συνοδεύεται και από την SEO προώθηση των ηλεκτρονικών καταστημάτων για να είναι στην πρώτη σελίδα της Google.

Κατασκευή e-shop που πουλάνε

Η BigDrop σχεδιάζει και κατασκευάζει eshop τα οποία είναι πολύ εύκολα στην χρήση και ταυτόχρονα έχουν μοναδικό design.

Κατασκευή e-shop για αύξηση πωλήσεων και κερδών

Η κατασκευή eshop εξυπηρετεί πολύ ξεκάθαρους σκοπούς: Να αυξήστε τους πελάτες και τα κέρδη σας.

Τι νόημα έχει να φτιάξετε ένα eshop που δεν πουλάει; Ο λόγος που από την πρώτη στιγμή κατασκευάζουμε ένα eshop είναι για να αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Εμείς στην BigDrop κατασκευάζουμε eshop που αυξάνουν τις πωλήσεις και την κερδοφορία των συνεργατών μας. Η μεγάλη εμπειρία, οι ικανοποιημένοι πελάτες και οι πιστοποιήσεις της Google για τις γνώσεις μας, μπορούν να σας εγγυηθούν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Το eshop που θα κατασκευάσουμε για την επιχείρηση σας θα έλκει τον επισκέπτη – πελάτη, θα του εμπνέει εμπιστοσύνη και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Κατασκευή e-shop για αύξηση πωλήσεων και κερδών

Κατασκευή e-shop υψηλών απαιτήσεων και λειτουργιών

Στη BigDrop έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις για να αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης σας.

Κατασκευή e-shop υψηλών απαιτήσεων και λειτουργιών

Τα πολλά και επιτυχημένα online καταστήματα που έχουμε υλοποιήσει, προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους και αυξάνουν τον τζίρο και τα κέρδη των επιχειρήσεων. Όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που έχουμε κατασκευάσει ακολουθούν τις βέλτιστες πρακτικές τις αγοράς και συνδυάζουν την χρηστικότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η ομάδα της BigDrop αποτελείται από καταξιωμένους και μόνιμους συνεργάτες η εμπειρία των οποίων αποτελεί το βασικότερο πλεονέκτημα για να επιλέξετε εμάς για την κατασκευή του eshop σας. Η συνεργασία με την BigDrop για την κατασκευή του eshop σας, σημαίνει ότι πέραν όλων των άλλων θα μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία από την υλοποίηση πολλών σύνθετων λειτουργιών που έχουμε εφαρμόσει σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα με αποτελεσματικότητα και επιτυχία.

Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάζουμε είναι μοναδικό και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσει η ομάδα μας. Το πακέτο κατασκευής και προώθησης e-shop της BigDrop είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει:

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Θα θέλαμε να ακούσουμε για το νέο σας ψηφιακό project

  Σεβόμαστε την ιδιωτηκότητα σας και δεν θα σας στείλουμε ποτέ spam, δεν πρόκειται να μοιραστούμε ποτέ τα δεδομένα σας με άλλους.

  Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

  Αν τα προϊόντα σας είναι καταχωρημένα σε Excel ή άλλη βάση δεδομένων, δεν θα χρειαστεί να τα περάσετε ξανά χειροκίνητα, η εισαγωγή των προϊόντων θα γίνει αυτόματα.

  Το σενάριο είναι απλό, έχετε περασμένα όλα σας τα προϊόντα σε Excel ή κάποιας άλλης μορφής βάση δεδομένων και αφού κατασκευάσουμε το eshop, θέλετε να τα περάσετε αυτόματα. Το καλό νέο είναι αυτό γίνεται! Το ακόμα καλύτερο είναι ότι μπορούμε να ανανεώνουμε και το απόθεμα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος από το αρχείο αυτό και πάλι αυτόματα.

  Είτε πρόκειται για δική σας βάση δεδομένων είτε για βάση δεδομένων που παρέχεται από συνεργάτη – προμηθευτή, εμείς σας προσφέρουμε την δυνατότητα της αυτόματης εισαγωγής και ανανέωσης των προϊόντων. Θα μπορούσατε για παράδειγμα να έχετε παραπάνω από έναν συνεργάτη προμηθευτή και να εισάγουμε το σύνολο των προϊόντων αυτόματα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με αυτό το τρόπο γλιτώνετε δεκάδες (αν όχι παραπάνω) εργατοώρες. Έχουμε υλοποιήσει αντίστοιχες λύσεις και μπορούμε να υποστηρίξουμε όλους τους δημοφιλείς τύπους όπως Excel, csv, xml κτλ.

  Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

  Κατασκευή e-shop με γρήγορη ταχύτητας φόρτωσης

  Η ταχύτητα φόρτωσης ενός eshop είναι καθοριστικής σημασίας για την βιωσιμότητα και την επιτυχία του.

  κατασκευή eshop με γρήγορη φόρτωση

  Με σχεδόν το σύνολο της κίνησης των ηλεκτρονικών καταστημάτων να γίνεται από τις φορητές συσκευές είναι πολύ σημαντικό το eshop σας να φορτώνει γρήγορα. Συγκεκριμένα έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι περίπου το 53% των χρηστών θα εγκαταλείψει ένα eshop αν αυτό κάνει να φορτώσει πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Επίσης για κάθε 100ms που αργεί να φορτώσει το eshop, οι πωλήσεις πέφτουν περίπου 7%.

  Αν δεν σας έπεισαν τα παραπάνω στατιστικά, τότε σίγουρα θα σας πείσει η σύνδεση μεταξύ ταχύτητας φορτώματος και κατάταξης στην Google. Η ταχύτητα φόρτωσης μιας ιστοσελίδας αποτελεί κριτήριο για την κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας επίσης επηρεάζει και το κόστος της διαφήμισης στο Google Ads και Yandex Direct.

  Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice

  Διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, για άμεση εύρεση πελατών.

  Ο πιο άμεσος τρόπος να οδηγήσετε κόσμο στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα μαζί με τις διαφημίσεις Google, είναι η διασύνδεση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με τις πιο δημοφιλής ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών, του Skroutz.gr και του Bestprice.gr.

  Η κατασκευή του eshop και η διασύνδεση με αυτές τις μηχανές σύγκρισεις τιμών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη και τις πωλήσεις σας.

  Η σύνδεση είναι απόλυτα αυτοματοποιημένη και μπορεί να γίνει με διάφορα και σύνθετα φίλτρα, για παράδειγμα μπορούμε να έχουμε μονάχα επιλεγμένα προϊόντα διαθέσιμα στις μηχανές σύγκρισης τιμών.

  Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice
  Διασύνδεση eshop και πωλήσεων με Google Analytics

  Διασύνδεση eshop και πωλήσεων με Google Analytics

  Είναι μέγιστης σημασίας να γνωρίζετε πως συμπεριφέρονται οι επισκέπτες του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

  Η σύνδεση του eshop με τα Google Analytics είναι από τις πιο σημαντικές προσθήκες που πρέπει να κάνετε αμέσως μετά την κατασκευή του eshop. Μέσα από τα Google Analytics μπορούμε να περάσουμε όλα τα δεδομένα πωλήσεων. Τα αναλυτικά της Google μας δίνουν την δυνατότητα να αναλύσουμε και να βελτιστοποιήσουμε τις πωλήσεις μας.

  Με την χρήση του κατάλληλου tracking code μας δίνεται η δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε μια πληθώρα δεδομένων από σχεδόν οποιαδήποτε ενέργεια λαμβάνει χώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τα αποτελέσματα των προωθητικών μας ενεργειών και να βελτιώσουμε το αποτέλεσμα του eshop μας.