Skip links
Μοντέρνες και λειτουργικές

Κατασκευές
Ιστοσελίδων

Η δική σας ιστοσελίδα αποδίδει; Μήπως πρέπει να ελέγξουμε το UI της και να την βελτιώσουμε;

design &
αποτέλεσμα

Λειτουργική ιστοσελίδα – Σχεδίαση που μαγνητίζει

Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να έχει έναν άρτιο κώδικα και να είναι απολύτως λειτουργική, η σχεδίαση της είναι αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του χρήστη αρχικά. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε στην BigDrop ξεπερνούν κάθε προσδοκία των πελατών μας και αποτελούν σημείο αναφοράς για το μοντέρνο και αρμονικό τους design.

Mobile First

Όλες οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζοντας με γνώμονα με τις φορητές συσκευές. Ζούμε στον κόσμο του mobile.

Digital Experience

Ιστοσελίδες φιλικές προς τους χρήστες, με μοντέρνα σχεδίαση και εύκολη χρήση από τον τελικό χρήστη.

Seo Friendly

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Οι ιστοσελίδες πρέπει να ξεχωρίζουν.

Κατασκευή ιστοσελίδων, τι είναι;

Τι είναι ιστοσελίδα; Τι είναι ιστότοπος; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις ιστοσελίδες.

Κατασκευή ιστοσελίδων, τι, πως, πόσο;

Κατασκευή ιστοσελίδας, ονομάζεται εκείνη η διαδικασία κατά την οποία με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων και γλωσσών προγραμματισμού δημιουργούμε ένα σύνολο αρχείων τα οποία αποτελούν την ιστοσελίδα. Για να γίνουν ορατά τα αρχεία αυτά, χρειαζόμαστε έναν διαδικτυακό πλοηγό (Internet Explorer, Firefox, Chrome κτλ).

Για την ακρίβεια, ο όρος ιστοσελίδα είναι λανθασμένος. Ο σωστός όρος είναι ιστότοπος. Ο ιστότοπος περιέχει μια ή πολλές ιστοσελίδες. Όταν κατασκευάζουμε έναν ιστιότοπο, δημιουργούμε πολλές ιστοσελίδες και τις διασυνδέουμε μεταξύ τους. Η κάθε σελίδα μπορεί να περιέχει φωτογραφίες, κείμενα, φόρμες επικοινωνίας, συνδέσμους προς αρχεία για κατέβασμα κτλ.

Εσείς απλά να θυμάστε ότι η κατασκευή ιστοσελίδας για εσάς είναι το άνοιγμα μια νέας πύλης προβολής των προϊόντων, των υπηρεσιών και την επιχείρησης σας συνολικά.

Γιατί πρέπει να προχωρήσω στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ έχει γίνει το βασικό μέσο πληροφόρησης, επιλογής και αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών.. Οι περισσότεροι άνθρωποι περνάνε πιο πολύ χρόνο στο ίντερνετ παρά σε οποιοδήποτε άλλο μέσο μαζικής επικοινωνίας. Οι Έλληνες παρακολουθούν περισσότερες ώρες YouTube πάρα τηλεόραση, είμαστε για την ακρίβεια πρώτοι στην Ευρώπη και τέταρτοι στον κόσμο στις ώρες που περνάμε στο YouTube.

Είναι λοιπόν κατανοητό ότι το σύνολο σχεδόν των δυνητικών πελατών σας είναι στο ίντερνετ. Η κατασκευή μια εταιρικής ιστοσελίδας θα αυξήσει του πελάτες της επιχείρησης σας και μπορεί να αποτελέσει και το βασικό μοχλό ανάπτυξης και αύξησης του τζίρου σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων, τι, πως, πόσο;

Η κατασκευή ιστοσελίδας «ανοίγει» μια νέα βιτρίνα για την επιχείρηση σας στην πιο «πολυσύχναστη λεωφόρο» του πλανήτη, το ίντερνετ!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

Θα θέλαμε να ακούσουμε για το νέο σας ψηφιακό project

  Σεβόμαστε την ιδιωτηκότητα σας και δεν θα σας στείλουμε ποτέ spam, δεν πρόκειται να μοιραστούμε ποτέ τα δεδομένα σας με άλλους.

  5+1 λόγοι για να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα σήμερα!

  1. Η επιχείρηση σας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς έξοδα και επιπλέον προσωπικό.

  Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι συνεχής και δεν επιβάλει κάποιο ωράριο, πχ 2 με 6, Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά είναι προσβάσιμη για όλους τους χρήστες του διαδικτύου κάθε στιγμή της ημέρας και τις ώρας.

   

  2. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

  Η πρώτη κίνηση που κάνουν πλέον όλοι όταν αναζητούν ένα, προϊόν, μια υπηρεσία ή απλά μια πληροφορία είναι να ανατρέξουν στην μηχανή αναζήτησης της Google και απλά να εκτελέσουν μια αναζήτηση. Σκεφτείτε πόσες φόρες αναζητήσατε κάτι στην Google μονάχα σήμερα, ακόμα και αυτή η σελίδα που διαβάζετε τώρα πιθανότατα την βρήκατε αναζητώντας στην Google για κατασκευή ιστοσελίδας. Αν αναλογιστούμε τα παραπάνω θα καταλάβουμε το εξής πολύ απλό: η πρώτη εικόνα που θα έχει κάποιος για εμάς, την επιχείρηση μας και τα προϊόντα μας, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ιστοσελίδα μας.

  Όσο πιο σύγχρονη και λειτουργική είναι μια ιστοσελίδα τόσο αυξάνει το κύρος της επιχείρησης σας και βελτιώνετε η εντύπωση που αποκτούν οι δυνητικοί πελάτες για εσάς.

  Μια καλή διαδικτυακή παρουσία προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρηση σας. Η ανυπαρξία μιας εταιρικής ιστοσελίδας, δηλώνει αυτόματα και μη ύπαρξη της ίδιας της επιχείρησης.

  Οι περισσότεροι χρήστες πλέον δεν εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία, καθώς είναι γνωστό πως εκατομμύρια χρήστες αναζητούν καθημερινά μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο.

  Ακόμη σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να είναι καλά σχεδιασμένη και δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και κατατοπιστικό όσον αφορά την αναζήτηση πληροφοριών. Παρουσιάστε μια σωστή επαγγελματική εικόνα και προσελκύστε νέους πελάτες.

   

  “Ένα web site μεγαλώνει το πρεστίζ της επιχείρησης σας και δείχνει ότι ακολουθείτε τους συγχρόνους ρυθμούς.”

   

  3. Το κόστος διαφήμισης μεσώ του διαδικτύου μειώνετε δραστικά.

  Η διαφήμιση στο ίντερνετ κοστίζει λιγότερο από όλα τα άλλα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι και καλύτερη από τα άλλα μέσα, γιατί είναι απόλυτα στοχευμένη.

  Τα κανάλια τα οποία μπορείτε να προβάλετε την ιστοσελίδα σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι μηχανές αναζήτησης και τα δίκτυα προβολής. Η διαφήμιση επιτυγχάνεται με τρόπο εύκολο και μπορείτε να παρουσιάζετε με όποια συχνότητα επιθυμείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, τις δραστηριότητες και τα νέα της εταιρίας σας, χωρίς να απαιτούνται αυξημένες δαπάνες.

  Με λίγα λόγια μια ιστοσελίδα είναι φθηνότερη, ευκολότερη και ταχύτερη από οποιοδήποτε έντυπο διαφημιστικό υλικό. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι απεριόριστες και σας επιτρέπει να παρέχετε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την επιχείρηση σας.

   

  4. Προώθηση των υπηρεσιών σας.

  Έχετε τη δυνατότητα με τη δική σας ιστοσελίδα να έχετε μια δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που επιλέγουν να κάνουν αγορές μέσω του ίντερνετ. Αυτό καθιστά σε κάθε επαγγελματία απαραίτητη τη δημιουργία και την προώθηση των υπηρεσιών του.

  “Στο παρελθόν ο κόσμος αναζητούσε επαγγελματικούς καταλόγους για να εντοπίσει μια επιχείρηση, πλέον χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης.”

   

  5. Εργαλείο επέκτασης της επιχείρησης σας και πρόσβαση σε νέες αγορές παγκοσμίως.

  Με τη κατασκευή ιστοσελίδας σπάτε κάθε γεωγραφικό σύνορο και περιορισμό για την επιχείρησης σας. Όπου κι αν βρίσκεται η επιχείρηση ή η εταιρεία σας, μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας βρίσκουν οι πελάτες σας, πελάτες από όλο τον κόσμο. Γίνετε λοιπόν κατανοητό πως μια ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο οικοδόμησης για μια επιχείρηση, καθώς εκατομμύρια χρήστες απ’ όλο το κόσμο έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν.

   

  6. Καλύτερη εξυπηρέτηση χρηστών με παροχή online πολυμέσων.

  Μπορείτε να προσφέρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας στους επισκέπτες σας με τη χρήση διαφόρων πολυμεσικών εφαρμογών, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.α. Έτσι το ενδιαφέρον του χρήστη για τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας θα διατηρηθεί και η πλοήγηση του μέσα στη ιστοσελίδα θα είναι ακόμη πιο ευχάριστη.

  Το διαδίκτυο σε αντίθεση με τον έντυπο τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης χρήσης κειμένου και πολυμέσων με πολύ χαμηλότερο κόστος, απ’ ότι θα χρειαζόταν για μια ολοσέλιδη καταχώριση σε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέσα.

  Με αυτό τον τρόπο η ιστοσελίδα σας μπορεί να γίνει πολύτιμη πηγή πληροφοριών για το κοινό. Με το να προσφέρετε συμβουλές και άρθρα σχετικά με το αντικείμενο σας θα δώσει κίνητρο για τους επισκέπτες να επισκέπτονται συχνά την σελίδα σας και να μετατραπούν σε πελάτες.

  Το “Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων” είναι κλειδωμένο Κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδων

  Η επιχείρηση μου είναι μικρή, για ποιο λόγο να κατασκευάσω ιστοσελίδα;

  Ερώτηση: Η επιχείριση μου είναι μικρή, μονάχα εγώ και ένας υπάλληλος και τα προϊόντα μας δεν μπορούν να πουληθούν online, για ποιο λόγο χρειάζομαι ιστοσελίδα;

  Απάντηση: Αυτή είναι μία καλή ερώτηση. Για την ακρίβεια αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις όταν το θέμα είναι η κατασκευή ιστοσελίδας. Πολύ συχνά οι πελάτες μας ρωτάνε αυτό ακριβώς, το αν θα πρέπει να δημιουργήσουν μια ιστοσελίδα, ενώ είναι μια μικρή επιχείρηση της οποίας τα προϊόντα δεν μπορούν να πωληθούν από το ίντερνετ. Η απάντηση είναι απλή. Ναι, απλά ναι! Πρέπει να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα, οποίο και αν είναι το μέγεθος της ιστοσελίδας σας. Όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι. Ακόμα και αν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της επιχείρησης σας δεν μπορούν να πωληθούν από το ίντερνετ.

  Επίσης, καλό είναι να μην βιαστείτε να πείτε ότι τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας δεν μπορούν να πωληθούν μέσω ίντερνετ. Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναπτύσσετε με γοργούς ρυθμούς κάθε χρόνο και όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες πωλούνται διαδικτυακά. Πλέον στο ίντερνετ μπορείς να αγοράσετε από αεροπορικά εισιτήρια και ιδιωτικά τζετ μέχρι ασφάλειες και ιατρικές επισκέψεις. Το πιο πιθανό είναι τα προϊόντα σας ή οι υπηρεσίες σας να μπορούν να πωληθούν online.

  Πριν φτάσουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ας συνεχίσουμε όμως για το αρχικό μας θέμα, το αν θα πρέπει ή όχι να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα. Αν θέλετε η επιχείρηση σας να έχει συνέχεια και να αναπτυχθεί τότε ναι πρέπει να αποκτήσετε σήμερα κιόλας μια ιστοσελίδα. Μια οποιαδήποτε ιστοσελίδα δεν αρκεί, η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι και να μοιάζει επαγγελματική αν θέλετε να σας περνούν στα σοβαρά.

  Το καλό του ίντερνετ είναι ότι μια μικρή επιχείρηση μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμα και έναν πολυεθνικό κολοσσό, αν επενδύσει σωστά. Το παν είναι η πρώτη εντύπωση! Έχετε περίπου 5 δευτερόλεπτα, από την στιγμή που κάποιος θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας, για να τον κερδίσετε και να τον κάνετε πελάτη. Με μια σωστά σχεδιασμένη και κατασκευασμένη ιστοσελίδα, η μικρή επιχείρηση σας μπορεί να έχει τον αέρα του πολυεθνικού κολοσσού. Στο ίντερνετ συνήθως το πλεονέκτημα το έχουν οι μικρές εταιρείες, διότι όσο πιο μεγάλη μια επιχείρηση τόσο πιο δύσκολα θα παρθεί μια απόφαση ενώ μια μικρή επιχείρηση είναι ευέλικτη και μπορεί να κινηθεί άμεσα και γρήγορα. Το μονό που πρέπει είναι να επιλέξει τον κατάλληλο συνεργάτη για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

  Αν θα επωφεληθεί μια εταιρεία από το ίντερνετ δεν εξαρτάτε από το μέγεθος της αλλά από την παρουσία της στο διαδίκτυο. Όσο δεν προχωράτε στην κατασκευή ιστοσελίδας θα χάνετε πελατεία και λεφτά, τα οποία θα κερδίζουν οι εταιρείες που έχουν μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

  Υπάρχει και εξαίρεση στον κανόνα, καλύτερα να μην έχετε καθόλου ιστοσελίδα αν είναι να έχετε μια πρόχειρη και μη λειτουργική ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα σας λέει πολλά για την επιχείρηση σας, φροντίστε να λέει τα σωστά για την δική σας.

  Η ιστοσελίδα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της επιχείρησης σας, φροντίστε να την αντιμετωπίσετε με την δέουσα προσοχή.

  Η κατασκευή ιστοσελίδας «ανοίγει» μια νέα βιτρίνα για την επιχείρηση σας στην πιο «πολυσύχναστη λεωφόρο» του πλανήτη, το ίντερνετ!

  Κατασκευή ιστοσελίδας; Από που ξεκινάμε;

  Όλα εξαρτώνται από τον συνεργάτη σας, αυτόν στον οποίο θα εμπιστευτείτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

  Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να γίνει εύκολα και απλά, μπορεί όμως να γίνει και μια επώδυνη εμπειρία. Πάντα εξαρτάται από τον συνεργάτη σας, αυτόν στον οποίο θα εμπιστευτείτε την δημιουργία της ιστοσελίδας σας.

  Custom κώδικας, HTML, PHP, ASP, WordPress, Drupal, Joomla, Weebly… Τελικά ποιο είναι το καλύτερο;

  Όλα ξεκινάνε με ένα τηλέφωνο. Μιλάτε με έναν κατασκευαστή ιστοσελίδων και εκείνος προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλη την ορολογία που ξέρει, κάνει τον εαυτό του να ακούγεται γνώστης και τελικά σας πείθει να κάνετε αυτό που θέλει. Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε πως αυτοί οι εντυπωσιακή όροι μπορούν να γίνουν παγίδα.

  Custom κώδικας

  “Εμείς είμαστε μια μεγάλη εταιρεία και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι γραμμένες από το μηδέν σε custom κώδικα – δεν έχουν κανένα όριο! ” αυτό κάτι που θα ακούσετε πολύ συχνά στην Ελλάδα!

  Με τον custom κώδικα υπάρχουν δύο τεράστιοι περιορισμοί και αυτοί είναι το κόστος και το κόστος! Ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος προσπαθεί να σας πουλήσει μια ιστοσελίδα σε custom κώδικα είναι για να ανεβάσει το κόστος. Συνήθως το 99% των ιστοσελίδων μπορεί να δημιουργηθεί πάνω σε κάποιο από τα γνωστά cms, γλιτώνοντας σας χρόνο και χρήμα. Οι ιστοσελίδες είναι ζωντανοί οργανισμοί, θα πρέπει να ανανεώνονται και να εξελίσσονται, η λύση του έτοιμου cms κάνει την διαχείριση της ιστοσελίδας και την προσθήκη blog παιχνιδάκι.

  Όταν το θέμα έρχεται στην ανανέωση και την διαχείριση μιας ιστοσελίδας, στις custom ιστοσελίδες συνήθως χρειάζεστε πτυχίο πληροφορικής για να μπορέσετε να κάνετε την παραμικρή αλλαγή ή προσθήκη. Αν θα χρειαστεί κάποια στιγμή να αλλάξετε συνεργάτη τότε το κόστος θα ανέβει ακόμα περισσότερο, διότι ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να καταλάβει την δική της ιστοσελίδας σας, να διαβάσει όλο τον κώδικα, να επεξεργαστεί την βάση δεδομένων και πολλά άλλα και τελικά να σας χρεώσουν ακόμα μια περιουσία.

  HTML, PHP, ASP

  Αυτές είναι απλά γλώσσες προγραμματισμού και χρησιμοποιούνται και σε custom κώδικα και στο WordPress και στο Drupal κτλ. Κατά πάσα πιθανότατα θα είναι μέρος οποίας λύσης και αν επιλέξετε.

  Η HTML είναι η βάση του Web design, απαιτήστε HTML5 για να είναι συμβατή και με τις φορητές συσκευές.

  Η PHP και η ASP είναι οι δύο γλώσσες που επικοινωνούν με την βάση δεδομένων. Στο 90% των περιπτώσεων χρησιμοποιείται η PHP επειδή είναι ανοιχτού πυρήνα και είναι πανίσχυρη. Η ASP είναι επίσης πανίσχυρη αλλά επειδή είναι της Microsoft, κοστίζει αρκετά.

  WordPress, Drupal, Joomla, Weebly, κτλ.

  Αυτά είναι τα γνωστά Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου ή άλλα CMS. Αν κάποια από τις εταιρείες που θα επισκεφθείτε σας πει ότι θα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα CMS, μην θεωρήσετε ότι σας εξαπατούν. Φανταστείτε το CMS ως απλά την μηχανή που κινεί την ιστοσελίδα σας, εσάς σας ενδιαφέρει η εμφάνιση και η λειτουργικότητα και όχι αν η μηχανή είναι χειροποίητη ή έτοιμη! Το θετικό εδώ είναι ότι αποκτάτε και σίγουρο και δοκιμασμένο σε μικρότερο κόστος και χρόνο. Επίσης όχι μόνο θα μπορείτε να προσθέσετε να στοιχεία και λειτουργίες με σχετικά χαμηλό κόστος αλλά θα μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας μόνοι σας, χωρίς την ανάγκη κάποιου ειδικευμένου υπαλλήλου.

  Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και όχι τυχαία. Είναι εύκολο στην χρήση, είναι το πιο φιλικό στον αρχάριο χρήστη. Ο κώδικας του είναι συμβατός με τις μηχανές αναζήτησης και αν ασχοληθείτε με την σελίδα σας θα την δείτε ψηλά στις αναζήτησης της Google. Μπορείτε με σχετικά χαμηλό κόστος να προσθέσετε χαρακτηριστικά όπως eshop, φόρουμ κτλ. Αν δεν έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία με το WordPress δοκιμάστε το και θα καταλάβετε γιατί είναι το νούμερο ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

  Κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας ή στατικής ιστοσελίδας;

  Χρειάζεστε μια δυναμική ή μια στατική ιστοσελίδα;

  Μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι δυναμική ή στατική. Με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες πρέπει να επιλέξετε ποια από τις δύο μορφές ιστοσελίδας σας ταιριάζει. Η δυναμική ιστοσελίδα είναι πιο εύκολη στην διαχείριση από τον αρχάριο χρήστη, δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση, καθώς η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται μέσα από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας. Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα της δυναμικής ιστοσελίδας έναντι της στατικής.

  Πέραν αυτού όμως οι δυναμικές ιστοσελίδες έχουν και άλλα πλεονεκτήματα:

  Εύκολη ανάπτυξη της ιστοσελίδας.
  Σχετικά εύκολη επέκταση των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας με την χρήση πρόσθετων.
  Καλύτερο seo, με την χρήση κατάλληλων πρόσθετων

  Μειονεκτήματα της δυναμικής ιστοσελίδας:

  Μεγαλύτερο αρχικό κόστος ανάπτυξης της ιστοσελίδας.
  Μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον σερβερ.
  Συνήθως είναι πιο αργές σε σχέση με τις στατικές.

  Οι στατικές ιστοσελίδες έχουν μερικά πλεονεκτήματα έναντι των δυναμικών:

  Χαμηλότερο αρχικό κόστος ανάπτυξης.
  Μικρότερες απαιτήσεις φιλοξενίας από τον σερβερ.
  Μικρότερο χρόνο φόρτωσης.

  Μειονεκτήματα της στατικής ιστοσελίδας:

  Μεγαλύτερο κόστος μελλοντικών αλλαγών.
  Απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού για να γίνει η οποιαδήποτε αλλαγή.
  Δυσκολία για μελλοντικές επεκτάσεις.