Ιστοσελιδες του Σημερα

Προσιτή τεχνολογία για όλους από την BigDrop.gr

Η κατασκευή και λειτουργία εταιρικής ιστοσελίδας είναι μονόδρομος για οποιαδήποτε επιχείριση θέλει να διευρύνει το πελατολόγιο της, να αυξήσει τα κέρδη της και να είναι βιώσιμη. Η ιστοσελίδα συμπληρώνει το εταιρικό προφίλ σας, ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και φυσικά ανοίγει νέα κανάλια πώλησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τις φορητές συσκευές (responsive σχεδιασμού), φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης και οι οποίες πληρούν όλα τα τεχνολογικά και αισθητικά στάνταρ του σήμερα. Αποκτήστε μια σύγχρονή ιστοσελίδα ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ίντερνετ της εποχής μας και επωφεληθείτε από την προβολή της επιχείρηση σας στο διαδύκτιο.

Εμείς στην BigDrop κατασκευάζουμε ιστοσελίδες, που πρωταρχικό στόχο έχουν να αυξήσουν τις πωλήσεις και την κερδοφορία των πελατών μας. Η μεγάλη εμπειρία, οι ικανοποιημένοι πελάτες και οι πιστοποιήσεις της Google για τις γνώσεις μας, μπορούν να σας εγγυηθούν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι σύμφωνες με τα πρότυπα W3 και WSAG, πετυχαίνουν πολύ υψηλά σκορ στα τεστ της Google και του validator.w3.org. Επίσης λόγο του φιλικού προς της μηχανές αναζήτησης κώδικα που χρησιμοποιούμε, οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε εμφανίζονται στις πρώτες σελίδες στις αναζητήσεις της Google.

Ελάτε σήμερα στην BigDrop για την νέας σας ιστοσελίδα και αποκτήστε μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα η οποία θα πληρεί όλες τις προδιαγραφές του σύγχρονου ίντερνετ.
Προσέγγιση του Project

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Ανάλυση του brand σας, ξεκαθάρισμα στόχων και μελέτη ανταγωνισμού.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Ετοιμάζουμε μερικά προσχέδια, πριν επιλέξουμε το τελικό σχέδιο για το project.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ενώνουμε το περιεχόμενο, τις πληροφορίες και τα σχέδια μας και τα κάνουμε λειτουργικά.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το Project δημοσιεύεται στο δίκτυο και οι πρώτοι χρήστες το χρησιμοποιούν.Όλες οι ιστοσελίδες μας πληρούν τα παρακάτω ελάχιστα χαρακτηριστικά:


Είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, διευκολύνοντας την διαδικασία ευρετηριοποίησης της ιστοσελίδας από την Google.


Χρησιμοποιούμε μονάχα σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού.


Είναι φιλικές προς τους χρήστες και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνες με όλες τις προδιαγραφές WSAG και W3.


Ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις στην σχεδίαση


Ανταποκρινόμενες προς τις φορητές συσκευές, η ιστοσελίδα προσαρμόζεται στο πλάτος της οθόνης και κάνει την πλοήγηση πιο εύκολη.


Συμβατότητα με όλους τους γνωστούς browser
Design και αποτελεσμα

Λειτουργική ιστοσελίδα | Σχεδίαση που μαγνητίζει

Μια ιστοσελίδα δεν αρκεί να έχει έναν άρτιο κώδικα και να είναι απολύτως λειτουργική, η σχεδίαση της είναι αυτό που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του χρήστη αρχικά. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε στην BigDrop ξεπερνούν κάθε προσδοκία των πελατών μας και αποτελούν σημείο αναφοράς για το μοντέρνο και αρμονικό τους design.Ας ξεκινήσουμε το
δικό σας project

Από το γραφείο μας ξεκινάει η ανάπτυξη της επιχείρησης σας και την αύξησης του τζίρου σας.


ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Δουλειεσ που εχουμε κανει

Είμαστε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των αναγκών του πελάτη και του κόσμου του ίντερνετ