Skip links

Κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων στα Ρώσικα

Το άνοιγμα στην Ρώσικη αγορά είναι μονόδρομος για όποια επιχείρηση επιθυμεί να έχει συνέχεια στον χρόνο και αυξήσει τα κέρδη της.

Γιατί να φτιάξετε μια ιστοσελίδα στα Ρώσικα

Ο σκοπός κάθε επιχείρησης είναι η ανάπτυξη και δημιουργία κέρδους για τον επιχειρηματία. Η επιχείρηση πρέπει να μεγαλώνει, να αναπτύσσετε σε νέες αγορές και να απευθύνεται σε περισσότερους πελάτες. Οι σύγχρονοι κανόνες τις αγοράς απαιτούν το άνοιγμα σε νέους πελάτες και αγορές μέσω του διαδικτύου. Ένα καλό παράδειγμα νέων αγορών αποτελούν οι χώρες τις πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίες παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή δυναμική στην απορρόφηση ελληνικών προϊόντων. Οι 15 στο σύνολο χώρες μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Ουκρανία, το Καζακστάν, η Λευκορωσία και το Ουζμπεκιστάν, έχουν συνολικό πληθυσμό πλέον των 300.000.000 κατοίκων. Οι αγορές αυτές αποτελούν το νέο El Dorado για τις διεθνής επιχειρήσεις και αποτελεί μονόδρομο η παρουσία σε αυτές για όσες εταιρείες επιθυμούν να είναι βιώσιμες και αυξήσουν την κερδοφορία τους.

Κατασκευή ιστοσελίδας στα Ρώσικα

Ως γνωστών η δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας στην γλώσσα της αγοράς στην οποία απευθυνόμαστε, δείχνει πέρα από τον επαγγελματισμό μιας επιχειρήσεις και το ενδιαφέρον αυτής για μια αγορά, δηλαδή κατά ένα τρόπο με το να κάνετε μια ιστοσελίδα στην γλώσσα τον πελατών σας, πέραν όλων των άλλων τους δείχνετε ότι τους σέβεστε. Πολλές φορές κατά την μετάφραση μιας σελίδας σε μια νέα γλώσσα, οι κατασκευαστές ιστοσελίδων εσκεμμένα παραλείπουν κάποια σημεία, τα οποία απαιτούν την επένδυση επιπλέον χρόνου και χρήματος. Τι εννοούμε; Θα έχετε όλοι ακούσει για το seo και πόσο σημαντικό είναι για μια ιστοσελίδα, όταν μεταφράζουμε μια σελίδα και η μετάφραση αφορά μόνο το κείμενο που φαίνεται στους αναγνώστες και δεν μεταφράζεται το κείμενο που βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης τότε το seo απλά “πήγε περίπατο”. Η διαφορά της Big Drop είναι ότι εμείς θα μεταφράσουμε όλη της σελίδα στα ρώσικα και αυτήν που βλέπουν οι αναγνώστες αλλά και αυτό που βλέπει η μηχανή αναζήτησης. Στην BigDrop μιλάμε ρώσικα και έχουμε έχουμε ανθρώπους που η μητρική τους γλώσσα είναι τα Ρωσικά και η δουλειά τους είναι η προώθηση και προβολή επιχειρήσεων και προιόντων στην Ρωσία.

Προώθηση ιστοσελίδας στην Ρώσικη αγορά

Αφού κατασκευάσετε και μεταφράσετε την ιστοσελίδα σας στα Ρώσικα, πρέπει να ξεκινήσετε την προώθηση της. Η προώθηση της ιστοσελίδας στην Ρώσικη αγορά απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με την προώθηση για τις υπόλοιπες αγορές. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή στην ρώσικη αγορά υπάρχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα σε σχέση με τις αντίστοιχες δυτικές, η Google δεν είναι η νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης. Η πρώτη σε προτιμήσεις μηχανή αναζήτησης στην ρώσικη αγορά είναι η Yandex.

Εκτός από την μηχανή αναζήτησης οι Ρώσοι χρησιμοποιούν και διαφορετικά κοινωνικά δίκτυα σε σχέση με τους δυτικούς. Για παράδειγμα το vKontakte.ru ή vk.com (vkantakte σημαίνει “σε επαφή”) είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της Ρωσίας. Η προώθηση στην ρώσικη αγορά απαιτεί παρουσία και στα κοινωνικά δίκτυα της Ρωσίας.

Yandex – η νούμερο ένα μηχανή αναζήτησης της Ρωσίας

Η μηχανή αναζήτησης της Yandex (Яндекс) έχει μερίδιο αγοράς λίγο παραπάνω από το 50%. Το ποσοστό αυτό είναι τόσο μεγάλο που είναι μονόδρομος η διαφήμιση στην Yandex. Πρέπει να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για την Yandex για να μπορεί να εμφανίζεται ψηλά στα αποτελέσματα της Yandex και να οδηγήσει ακόμα περισσότερους δυνητικούς πελάτες στην ιστοσελίδα σας. Η πλατφόρμα της Yandex παρέχει μια σειρά από προϊόντα όπως χάρτες, mail και δεκάδες άλλα. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τα εργαλεία που σας προσφέρει η ρώσικη μηχανή αναζήτησης.

Yandex SEO – για επιτυχία στην ρώσικη αγορά

Στην BigDrop σας παρέχουμε υπηρεσίες βελτιστοποιήσης της ιστοσελίδας για την Yandex.Ο αλγόριθμος της Yandex δεν είναι ίδιος με την Google, απαιτείται μια διαφορετική προσέγγιση για να είναι η σελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα στην μηχανή αναζήτησης της Yandex.

Με τις υπηρεσίες μας η ιστοσελίδα θα ανέβει στην πρώτη σελίδα της Yandex και νέοι δυνητικοί πελάτες θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Η διαφορά μας σε σχέση με άλλες εταιρείες είναι ότι γνωρίζουμε την ρώσικη αγορά όσοι λίγοι. Ασχολούμαστε με την προώθηση ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ανανεώνουμε το blog σας στα ρώσικα

Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι μια σημαντική παράμετρος για το SEO. Το ποιοτικό και μοναδικό περιεχόμενο θα δημιουργήσει inbound links με φυσικό τρόπο και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας. Όσο περισσότερο ποιοτικό περιεχόμενο δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας τόσο περισσότεροι επισκέπτες θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας. Στην BigDrop αναλαμβάνουμε να ανανεώνουμε το blog της ιστοσελίδας σας, όποιο και να είναι το θέμα αυτού. Θα ορίσουμε μαζί την συχνότητα με την οποία θέλετε να ανανεώνετε το blog σας και την γενικότερη στρατηγική των δημοσιεύσεων και θα δημιουργήσουμε μοναδικό, ποιοτικό περιεχόμενο για την ιστοσελίδα σας.

 

Οι υπηρεσίες που παρχέχουμε στην BigDrop, για προώθηση της ιστοσελίδας στην Ρώσικη αγορά είναι οι εξής:

  • Yandex SEO.  Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας σύμφωνα με τους κανόνες της Yandex και τοπικό Linkbuilding.
  • Yandex direct – Διαφήμιση Pay Per Click. Το αντίστοιχο εργαλείο με το Google Adwords.
  • Yandex Market.   Διαφήμιση για e-Shops.  Στo https://market.yandex.ru/ συγκεντρώνονται προιόντα από διάφορα e-shop και πάνω από 20 εκ. επισκέπτες κάθε μήνα πραγματοποιούν online αγορές. Η συμμετοχή και η σωστή προβολή των προϊόντων σας στο market.yandex.ru ανοίγει μία τεράστια αγορά  για τα προιόντα σας.
  • Google Adwords στα ρωσικά.
  • Social Media Marketing στα ρωσικά για το Facebook
  • Social Media Marketing στα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα της Ρωσίας όπως το https://vk.com/ και το https://ok.ru/
  • Διαφημιστικές καμπάνιες στα ρώσικα κοινωνικά δίκτυα.

 

Εάν θέλετε να προσεγγίσετε κοινό από τη Ρωσία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, η παρουσίας σας στη Yandex είναι απαραίτητη.

Αφήστε ένα σχόλιο