Προωθηση Ιστοσελιδων
Search Engine Optimization

Με τη συνεχή αύξηση του αριθμού των ιστοσελίδων η ανάγκη για υπηρεσίες SEO (προώθηση ιστοσελίδων) και AdSense (διαφίμηση Google) γίνεται ολοένα πιο επιτακτική για την επιτυχία της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας.

Είναι γνωστό ότι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας από μόνη της δεν σημαίνει αυτόματα και επιτυχία. Πολλές φορές παρατηρείται ότι καλά σχεδιασμένες ιστοσελίδες δεν έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνουν τις πωλήσεις ή τους στόχους που προσδοκούν.

Η συχνότερη αιτία γι αυτό είναι ότι η ιστοσελίδα δεν έχει βελτιστοποιηθεί-προετοιμαστεί για τις μηχανές αναζήτησης.Αυξηστε την επισκεψιμοτητα της σελιδας σας!

Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται επισκέπτες. Όσο περισσότεροι είναι αυτοί, τόσο το καλύτερο για μια επιχείρηση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν η ιστοσελίδα σας να μπορεί να βρεθεί εύκολα μέσα από τις μηχανές αναζήτησης με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει γίνει μελέτη ανταγωνισμού και κατάλληλων λέξεων κλειδιών και η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Η διαδικασία αυτή, της προώθησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, με σκοπό να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών προς μια ιστοσελίδα μέσω του Google ή άλλης μηχανής αναζήτησης είναι γνωστή και ως SEO από τα αρχικά των λέξεων Search Engine Optimization, δηλαδή Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Μηχανές Αναζήτησης.Ανάλυση ιστοσελίδας & ανταγωνισμού

Το πρώτο βήμα είναι να αναλύσουμε την σελίδα σας και τον ανταγωνισμό σας. Γνωρίζοντας το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε και στο οποίο είναι οι ανταγωνιστές μας, μας βοηθάει να σχεδιάσουμε μια πιο αποτελεσματική καμπάνια.


On-Page & Off-Page Βελτιστοποίηση

Ο στόχος της on-page και off-page βελτιστοποίησης είναι να βελτιώσουμε όλες εκείνες τις παραμέτρους που είναι σημαντικές για την κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Οι μηχανές αναζήτησης είναι ρομπότ και όχι άνθρωποι, σκοπός μας είναι να εξηγήσουμε στο ρομπότ γιατί η σελίδα σας πρέπει να είναι πρώτοι στα αποτελέσματα.
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ

Η BigDrop.gr αναλαμβάνει την βελτιστοποίηση των ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης και την αποτελεσματική προώθηση σε αυτές. Μπορούμε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στα δέκα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.


ΛΕΞΕΙΣΚΛΕΙΔΙΑ

Ανάλυση όλων των λέξεων κλειδιών για να δούμε την συχνότητα με την οποία οι χρήστες αναζητούν ορισμένες λέξεις και φράσεις στο διαδίκτυο.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ONSITE

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να βελτιωθεί σε ταχύτητα φόρτωσης, να χτίσουμε καλύτερη διασύνδεση μεταξύ των σελίδων και την συχνότητα εμφάνισης των λέξεων κλειδιών.

LINK BUILDING

Το πιο δύσκολο μέρος του SEO αλλά και το πιο σημαντικό. Απαιτεί πολλές ώρες δουλειά αλλά είναι αυτό που θα αποφέρει τα μέγιστα.

ΑΝΑΦΟΡΑ

Λαμβάνετε μια πλήρη αναφορά, και βάση αυτής προσαρμόζουμε την στρατηγική μας για τις επόμενες καμπάνιες μας.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ SEO ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;


Για να σας βρουν νέοι Πελατες

Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών αναζητά τους συνεργάτες στου στο διαδίκτυο.


Σταθερή επένδυση

Το SEO είναι μια επένδυση που θα αποφέρει καρπούς για πολύ καιρό. Δεν είναι μια εφήμερη καμπάνια αλλά μια μέσο-μακροπρόθεσμη στρατηγική.


Αναγνωρισιμότητα

Μεγαλύτερη προβολή για την επιχείρηση σας και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για την επωνυμία σας.SEO Experts

Διαβάζετε αυτή την σελίδα γιατί το πιο πιθανό είναι ότι αναζητήσατε στη Google “SEO προώθηση ιστοσελίδων” και μας βρήκατε. Αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη ότι πρέπει να εμπιστευτείτε την BigDrop για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.Ας ξεκινήσουμε το
δικό σας project


Από το γραφείο μας ξεκινάει η ανάπτυξη της επιχείρησης σας και την αύξησης του τζίρου σας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ