Skip links

Κατασκευη ιστοσελιδων δικηγορων

Ποιες είναι οι ανάγκες ενός δικηγόρου από μια ιστοσελίδα; Μπορεί να έχει οφέλη η παρουσία στο ίντερνετ για ένα δικηγορικό γραφείο;

Αναζητούν όμως οι Έλληνες δικηγόρο στο ίντερνετ;

Καθώς η εύρεση οποιασδήποτε πληροφορίας γίνεται online, πλέον και η αναζήτηση ενός δικηγόρου γίνεται από το ίντερνετ. Για την ακρίβεια πάνω από 25000 αναζητήσεις κάθε μήνα αφορούν την αναζήτηση δικηγόρου. Αν είστε δικηγόρος και δεν έχετε ιστοσελίδα για το δικηγορικό σας γραφείο τότε σίγουρα χάνετε όλους αυτούς που αναζητούν δικηγόρο στο διαδίκτυο.

Στην Ελλάδα υπάρχει μια διαδεδομένη άποψη ότι οι Έλληνες δεν αναζητούν δικηγόρο στο ίντερνετ, όταν θέλουν να βρουν δικηγόρο απλά ρωτούν τους γονείς τους. Δυστυχώς για όσους τα πιστεύουν αυτά, η αλήθεια είναι άλλη. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Έλληνες κατά χιλιάδες αναζητούν δικηγόρο στο ίντερνετ.

Μπορεί ένας δικηγόρος να έχει ιστοσελίδα;

Κάθε ένας δικηγόρος, δικηγορικό γραφείο ή δικηγορική εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει και να λειτουργεί εταιρική ιστοσελίδα. Αν ακολουθείτε τους κανόνες δεοντολογίας τότε ναι επιτρέπεται. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιείτε εκφράσεις όπως «ο καλύτερος». Επίσης δεν επιτρέπεται να αναφέρεστε σε συγκεκριμένες υποθέσεις πελατών σας. Για καλύτερη ενημέρωση όμως απευθυνθείτε στον τοπικό δικηγορικό σύλλογο, καθώς ο κάθε σύλλογος έχει εκδώσει δική του οδηγία.

Πρέπει ένας δικηγόρος να έχει ιστοσελίδα;

Τα πλεονεκτήματα κατασκευής ιστοσελίδας για το δικηγορικό σας γραφείο είναι πάρα πολλά. Παρακάτω θα απαριθμήσουμε ορισμένα από τα πλεονεκτήματα αυτά. Το βασικότερο όλων όμως είναι αναμφίβολα η αύξηση του κύρους του γραφείου σας. Στην εποχή που ζούμε η ιστοσελίδα και η γενικότερη παρουσία σας στο ίντερνετ είναι η πρώτη εικόνα που θα έχει κάποιος για εσάς. Αν προχωρήσετε στην κατασκευή μιας σύγχρονης και λειτουργικής ιστοσελίδας για το δικηγορικό σας γραφείο θα βελτιώσετε την εικόνα που θα δουν οι δυνητικοί σας πελάτες για εσάς.

Μέσα από την ιστοσελίδα του δικηγορικού σας γραφείου έχετε την δυνατότητα για να δημιουργήσετε ένα ιστοστολόγιο (Blog) στο οποίο μπορείτε να φιλοξενείται δεκάδες άρθρα και νομικά θέματα στα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση οι πελάτες σας. Όσο περισσότερο θα αρθρογραφείτε στο blog σας τόσο περισσότερες σελίδες του ιστότοπου σας θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της Google και αυτό με την σειρά του θα αυξήσει τους πελάτες του γραφείου σας.

Για να τα πούμε τα πράγματα πιο απλά, αν θέλετε το δικηγορικό σας γραφείο να αυξήσει το πελατολόγιο του και να συνεχίσει να είναι μια επικερδής για εσάς ασχολία θα πρέπει να έχετε παρουσία στο ίντερνετ. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι Έλληνες αναζητούν δικηγόρο στο διαδίκτυο, η επιτυχία του δικηγορικού γραφείου σας βρίσκεται και στο ίντερνετ. Μην αφήνετε κανένα κανάλι εύρεσης πελατών αχρησιμοποίητο, επωφεληθείτε από την δημιουργία ιστοσελίδας για το δικηγορικό σας γραφείο και αυξήστε την πελατεία σας.

επικοινωνια
2310220500

Κατασκευή ιστοσελίδα δικηγόρου από την BigDrop, τι περιλαμβάνει;

Υπάρχουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να έχετε κατά νου, όταν αποφασίσετε την κατασκευή ιστοσελίδων δικηγόρων. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η κατασκευή της ιστοσελίδας δικηγόρου γίνεται για να αυξήσετε την πελατεία σας θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι με το ύφος και την σχεδίαση της ιστοσελίδας του δικηγορικού σας γραφείου στοχεύετε το σωστό κοινό.

Για παράδειγμα υπάρχουν κάποιες σελίδες που είναι χρήσιμο να δημιουργούνται όταν προχωράμε σε κατασκευή ιστοσελίδων δικηγόρων, και είναι οι εξής:

 • Βιογραφικό – ιστορικό. Περιλαμβάνει το βιογραφικό του δικηγόρου/δικηγόρων ή/και το ιστορικό του γραφείου.
 • Τομείς δραστηριότητας.
  • Αναφέρει όλους τους τομείς του δικαίου στους οποίους ειδικεύεται το δικηγορικό γραφείο ή ο δικηγόρος.
  • Δώστε λεπτομερή περιγραφή των τομέων δράσεις του γραφείου σας.
  • Γράψτε ένα κείμενο για κάθε τομέα και αναπτύξτε τον.
  • Ιδανικά κάντε αναφορά στην εμπειρία σας και γιατί είστε εσείς ο κατάλληλος δικηγόρος για να αναλάβετε μια υπόθεση αστικού για παράδειγμα.
 • Στοιχεία επικοινωνίας του δικηγορικού γραφείου.
  • Να περιλαμβάνει φόρμα επικοινωνίας.
  • Να παραθέτει πληροφορίες τοποθεσίας με τη χρήση Google Maps.
 • Blog – ενότητα αναρτήσεων. Αυτή είναι η σημαντικότερη ίσως ενότητα της ιστοσελίδας του δικηγορικού σας γραφείου. Μην ρωτάτε τι μπορεί να δημοσιεύει ένας δικηγόρος στο blog του; Η απάντηση είναι πολύ απλή:
  • Συμβουλές
  • Σημαντικές αλλαγές στην νομοθεσία
  • Νομολογία
  • Τα οφέλη από την λειτουργία του blog είναι πάρα πολλά, σκεφτείτε απλά ότι δεν θα διαβάζατε το εγκεκριμένο άρθρο αν δεν είχαμε blog.
 • User Friendly σχεδιασμό. Φιλικό σχεδιασμό για την ευκολότερη πλοήγηση των χρηστών στην ιστοσελίδα του δικηγόρου.
 • Σύνδεση με προφίλ κοινωνικών δικτύων

Πόσο κοστίζει η ιστοσελίδα ενός δικηγόρου;

Αν αναζητήστε στο Google για το κόστος δημιουργίας μιας ιστοσελίδας δικηγόρου, τα αποτελέσματα που θα πάρετε θα είναι οτιδήποτε μεταξύ του δωρεάν και μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ. Ο χρυσός κανόνας είναι: αποφύγετε τα δωρεάν και τα πολύ φτηνά, γιατί συνήθως αυτά είναι που τα πληρώνετε ακριβότερα όλων. Επιλέξτε έναν συνεργάτη που έχει κατασκευάσει ιστοσελίδες δικηγόρων και στο παρελθόν. Δείτε την δουλεία του και αποφασίστε. Μια ιστοσελίδα δικηγόρου γενικά αποτελεί μια από τις φτηνότερες ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε ως εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή συνήθως οι ιστοσελίδες των δικηγόρων δεν απαιτούν την δημιουργία περίπλοκων και σύνθετων τεχνολογικά λύσεων.

Αν είστε δικηγόρος και δεν έχετε ιστοσελίδα για το γραφείο σας, ζητήστε μας μια προσφορά σήμερα και επωφεληθείτε της παρουσίας σας στο ίντερνετ.

Διαφήμιση δικηγορικών γραφείων

Όπως όλες οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έτσι και η ιστοσελίδα του δικηγορικού σας γραφείου θα είναι SEO friendly. Για ακόμα καλύτερα και άμεσα αποτελέσματα πρέπει η κατασκευή της ιστοσελίδας του δικηγορικού σας γραφείου να συνοδευτεί με την αντίστοιχή προώθηση SEO, Social Media Marketing και χορηγούμενων διαφημίσεων στην Google.

Η βαθιά εμπειρία μας και η υλοποίηση δεκάδων αντίστοιχων project στο παρελθόν, τόσο για ιστοσελίδες δικηγόρων αλλά και για ιστοσελίδες άλλων κλάδων, αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία. Αναλαμβάνουμε το σύνολο της στρατηγικής προώθησης της ιστοσελίδας τους δικηγορικού σας γραφείου.

Αφήστε ένα σχόλιο