Skip links

Γιατί να κάνω Iστοσελίδα;

Η κατασκευή ιστοσελίδας <<ανοίγει>> μια νέα βιτρίνα για την επιχείρηση σας στην πιο <<πολυσύχναστη λεωφόρο>> του πλανήτη, το ίντερνετ!

Γιατί να κάνω Ιστοσελίδα;

Η χρήση του Internet αυξάνεται παγκόσμια με γοργούς ρυθμούς. Σε πολλούς τομείς, το διαδίκτυο είναι ήδη το δημοφιλέστερο μέσο για πληροφόρηση, επιλογή και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών.Το ίντερνετ σαν μέσο μαζικής επικοινωνίας μπορεί εύκολα να συνδυάσει κείμενο, εικόνα, ήχο και βίντεο, προβάλλοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας στους πελάτες σας. Ακόμη υπάρχει δυνατότητα αλληλεπίδρασης μαζί τους, επιτρέποντας τους να κάνουν ερωτήσεις και αγορές από το σπίτι. Ένας δικτυακός τόπος με εικόνα και ήχο δίνει σίγουρα μια άλλη αισθητική στη παρουσίαση της εταιρίας σας.

Ακόμη ένα δυναμικό κομμάτι του ίντερνετ, είναι η διαφήμιση της ιστοσελίδας σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των μηχανών αναζήτησης και την προώθηση της επιχείρησης σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε εδώ τον αναλυτικό τιμοκατάλογο μας για την κατασκευή ιστοσελίδας.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τους λόγους που καθιστούν μια επιχείρηση να προβεί άμεσα στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας. Παρακάτω σας παραθέτουμε 10 λόγους για τους οποίους είναι αναγκαία για μια επιχείρηση η δημιουργία ιστοσελίδας.

1. Η επιχείρηση σας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς έξοδα και επιπλέον προσωπικό.

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι συνεχής και δεν επιβάλει κάποιο ωράριο, πχ 2 με 6, Δευτέρα έως Παρασκευή, αλλά είναι προσβάσιμη πάντα όπου και αν βρίσκεστε.

2. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, δείχνει μια σύγχρονη επιχείρηση!

Η επιχείρηση σας με τις νέες τεχνικές του σύγχρονου design μπορεί πολύ εύκολα όχι μόνο να είναι, αλλά και να δείχνει σύγχρονη και αρκετά προσελκύσιμη προς τον χρήστη ακολουθώντας νέα μέσα και τεχνικές που μπορούν να κάνουν την σελίδας σας να είναι όχι μόνο λειτουργική αλλά αισθητικά όμορφη.

3. Το κόστος διαφήμισης μεσώ του διαδικτύου μειώνετε δραστικά.

Η διαφήμιση επιτυγχάνεται με τρόπο εύκολο και μπορείτε να παρουσιάζετε με όποια συχνότητα επιθυμείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, τις δραστηριότητες και τα νέα της εταιρίας σας, χωρίς να απαιτούνται αυξημένες δαπάνες. Με το τρόπο αυτό θα αυξηθούν κατά κόρον οι πωλήσεις σας.

Με λίγα λόγια μια ιστοσελίδα είναι φθηνότερη, ευκολότερη και ταχύτερη από οποιοδήποτε έντυπο διαφημιστικό υλικό. Οι δυνατότητες που προσφέρει είναι απεριόριστες και σας επιτρέπει να παρέχετε στους επισκέπτες σας μια ολοκληρωμένη πληροφόρηση για την επιχείρηση σας.

4. Προώθηση των υπηρεσιών σας.

Έχετε τη δυνατότητα με τη δική σας ιστοσελίδα να έχετε μια δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που επιλέγουν να κάνουν αγορές μέσω του ίντερνετ. Αυτό καθιστά σε κάθε επαγγελματία απαραίτητη τη δημιουργία και την προώθηση των υπηρεσιών του.

“Στο παρελθόν ο κόσμος αναζητούσε επαγγελματικούς καταλόγους για να εντοπίσει μια επιχείρηση, πλέον χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης.”

5. Εργαλείο επέκτασης της επιχείρησης σας και πρόσβαση σε νέες αγορές παγκοσμίως.

Με τη δημιουργία της εταιρικής σας ιστοσελίδας σπάτε κάθε γεωγραφικό σύνορο της επιχείρησης σας και αυξάνεται σημαντικά τα κέρδη σας. Όπου κι αν βρίσκεται η επιχείρηση ή η εταιρεία σας, μπορούν εύκολα και γρήγορα να σας βρίσκουν οι πελάτες σας. Γίνετε λοιπόν κατανοητό πως μια ιστοσελίδα αποτελεί εργαλείο οικοδόμησης για μια επιχείρηση, καθώς εκατομμύρια χρήστες απ’ όλο το κόσμο έχουν τη δυνατότητα να την επισκεφθούν.

6. Καλή διαδικτυακή παρουσία.

Μια καλή διαδικτυακή παρουσία προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρηση σας. Η ανυπαρξία μιας εταιρικής ιστοσελίδας, δηλώνει αυτόματα και μη ύπαρξη της ίδιας της επιχείρησης.

Οι περισσότεροι χρήστες πλέον δεν εμπιστεύονται επιχειρήσεις που δεν έχουν διαδικτυακή παρουσία, καθώς είναι γνωστό πως εκατομμύρια χρήστες αναζητούν καθημερινά μια υπηρεσία ή ένα προϊόν στο διαδίκτυο.

Ακόμη σημαντικό είναι η ιστοσελίδα σας να είναι καλά σχεδιασμένη και δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και κατατοπιστικό όσον αφορά την αναζήτηση πληροφοριών. Παρουσιάστε μια σωστή επαγγελματική εικόνα και προσελκύστε νέους πελάτες.

“Ένα web site μεγαλώνει το πρεστίζ της επιχείρησης σας και δείχνει ότι ακολουθείτε τους συγχρόνους ρυθμούς.”

7. Καλύτερη εξυπηρέτηση χρηστών με παροχή πολυμεσικού υλικού.

Μπορείτε να προσφέρετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησης σας στους επισκέπτες σας με τη χρήση διαφόρων πολυμεσικών εφαρμογών, φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.α. Έτσι το ενδιαφέρον του χρήστη για τις πληροφόριες της ιστοσελίδας σας θα διατηρηθεί και η πλοήγηση του μέσα στη ιστοσελίδα θα είναι ακόμη πιο ευχάριστη.

Το διαδίκτυο σε αντίθεση με τον έντυπο τύπο, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, παρέχει τη δυνατότητα απεριόριστης χρήσης κειμένου και πολυμέσων με πολύ χαμηλότερο κόστος, απ’ ότι θα χρειαζόταν για μια ολοσέλιδη καταχώριση σε κάποιο από τα προαναφερθέντα μέσα.

Ακόμη έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα ερωτήματα τους και να ζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας με άμεσο και εύκολο τρόπο.

8. On – line Πωλήσεις. E – shop.

Με τη δημιουργία ενός e – shop, οι πελάτες σας μπορούν να πραγματοποιούν αγορές οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν, χωρίς να πληρώνετε κάποιο ενοίκιο. Οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου αυξάνονται συνεχώς. Το κόστος για τη δημιουργία ενός e -shop δεν είναι απαγορευτικό.

Σήμερα οι περισσότεροι θέλουν να αγοράζουν από το σπίτι, με ευκολία, χωρίς έμμεση πίεση από τον πωλητή. Διαβάστε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα του e-shop εδώ

“Οι σημερινοί καταναλωτές θέλουν ποιότητα, άνεση, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και καλές τιμές.”

9. Η Σελίδα σας μπορεί να γίνει πολύτιμη πηγή πληροφοριών για το κοινό.

Με το να προσφέρετε συμβουλές και άρθρα σχετικά με το αντικείμενο σας θα δώσει κίνητρο για τους επισκέπτες να επισκέπτονται συχνά την σελίδα σας και να μετατραπούν σε πελάτες.

10. Μπορείτε να συνδυάσετε το web site σας με άλλες διαφημιστικές καμπανιές δημιουργώντας μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για την επιχείρηση σας.

Για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε έμπειρους και αξιόπιστους συνεργάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της Bigdrop γνωρίζοντας τις προτιμήσεις των χρηστών του ίντερνετ, βρίσκεται στη διάθεση σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει στο ξεκίνημα της νέας σας σελίδας, αλλά και να διαλευκάνει τυχόν απορίες σας, σχετικά με τον ιντερνετικό κόσμο.

Ακολουθούμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές και σας εγγυόμαστε ένα website που θα εξασφαλίσει στη επιχείρηση σας τα κέρδη που επιθυμείτε. Κατασκευάζουμε σύγχρονες και δυναμικές ιστοσελίδες, απόλυτα φιλικές και λειτουργικές προς τους χρήστες.

“Στόχος μας είναι να ξεχωρίσει η επιχείρηση σας με δυναμικό τρόπο στο κόσμο του διαδικτύου”

Κάντε τo πρώτο βήμα για τη προβολή σας και επικοινωνήστε μαζί μας.