Διαχειριση Social Media
Social Media Marketing

Τα κοινωνικά δίκτυα ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επικοινωνία με τους πελάτες σας. Τα κοινωνικά δίκτυα μπορούν να χτίσουν γέφυρες με τους υποψήφιους πελάτες σας, να αλλάξουν εντελώς την εικόνα της επιχείρησης σας και δημιουργήσουν δεσμούς με τους πελάτες σας οι οποία θα τους φέρνουν ξανά και ξανά στην επιχείρηση σας. Όλα αυτό βέβαια απαιτεί βαθιά κατανόηση και γνώση της λειτουργίας των κοινωνικών δικτύων και πολύτιμες εργατοώρες.

Η BigDrop έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα τιμών για την διαχείριση των προφίλ και των σελίδων σας στα κοινωνικά δίκτυα. Δείτε παρακάτω τις τιμές και επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο. Αν κανένα από τα πακέτα μας δεν καλύπτει τις ανάγκες σας τότε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας μελετήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και ας δημιουργήσουμε ένα πακέτο στα δικά σας μέτρα.
Οι Υπηρεσιες Μας


Social Media Strategy

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μαζί θα σχεδιάσουμε την στρατηγική σας στα Social Media. Σε ποιά πρέπει να έχουμε παρουσία και σε ποιά δεν χρειάζεται.Social Media Advertising

Διαχείριση των διαφημιστικών σας καμπανιών στα Social Media. Διαχείριση budget, στόχευση στο κατάλληλο κοινό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη από την διαφήμιση.Social Media Content Creation

Δημιουργία πρωτότυπου περιεχόμενου για της σελίδες σας στα κοινωνικά δίκτυα. Κείμενο που θα μεγιστοποιήσει τις μετατροπές και το engagement.
Τι είναι Social Media Marketing?

Social media marketing, γνωστό και ως SMM, είναι μια μορφή μάρκετινγκ, που αξιοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να επικοινωνήσει τις αξίες μια εταιρείας και να αυξήσει τα κέρδη της. Το Social media marketing περιλαμβάνει την κοινοποίηση περιεχόμενου, βίντεο και φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς και πληρωμένες προωθήσεις.


Γιατί χρειάζεστε έναν συνεργάτη για τα κοινωνικά σας δίκτυα;

 

Οι πελάτες σας είναι στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας, οι πελάτες σας βρίσκονται σίγουρα στα κοινωνικά δίκτυα. Και είναι σε αυτά σε καθημερινή βάση. Πρέπει να είστε συνέχεια ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα έτσι ώστε να σας βλέπουν διαρκώς.

 

Ανοίξτε ένα νέο κανάλι πώλησης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πελάτες για το προϊόν σας και τις υπηρεσίες σας και είναι εξίσου σίγουρο ότι όλοι τους είναι στα κοινωνικά δίκτυα. Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά δίκτυα για πουλήσετε τα προϊόντα σας. Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα νέο κανάλι πώλησης για την επιχείρηση σας.

 

Κάντε τους άλλους να μιλάνε για την επιχείρηση σας.

Κάντε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να μιλάνε για την επιχείρηση σας και επωφεληθείτε από την δημοσιότητα αυτή. Οι χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα μοιράζονται περιεχόμενο με τους άλλους. Η επιχείρηση σας μπορεί να φτάσει σε ακόμα περισσότερους μέσα από μια αναφορά.

 

Γιατί αξίζετε να έχετε έναν επαγγελματία για συνεργάτη.

Η επιχείρηση σας είναι ότι πιο σημαντικό έχετε φτιάξει, έχετε επενδύσει πολλές ώρες και χρήμα για να εμπιστευτείτε έναν ερασιτέχνη. Η BigDrop είναι ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης σας για μια ολοκληρωμένη παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.Η Προσεγγιση Μας


Αναπτυξη Στρατηγικης

Διαχειριση Διαφημισης

Διαχειριση Κοινοτητας

Δημιουργια Περιεχομενου

Μετρησιμα Αποτελεσματα

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση κοινωνικών δικτύων. Οι περισσότεροι πελάτες μας έρχονται σε εμάς από αναφορές των ευχαριστημένων πελατών μας. Ξεκινήστε την συνεργασία σας με την BigDrop και δείτε την επιχείρηση σας να αναπτύσσεται και να πετυχαίνει τους στόχους της.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ