Εφαρμογες για Smartphones

Στον ρυθμό του mobile

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία αύξηση στις πωλήσεις των smart phones και tablets, οι χρήστες των έξυπνων συσκευών έχουν αυξηθεί κατά πολύ και οι υπηρεσίες του Internet μεταφέρονται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι παροχές που προσφέρουν σε συνδυασμό με τη χρήση του mobile internet έχουν καθιερώσει τις συσκευές αυτές απαραίτητες για όλους.
Το μέλλον είναι ήδη εδώ!

Η BigDrop αντιλαμβάνεται πως εφαρμογές, που διατίθενται μέσω των έξυπνων κινητών (Smartphones) είναι το μέλλον στη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων κάθε επιχείρησης. Έτσι λοιπόν, με την άρτια κατάρτιση και εμπειρία που διαθέτουμε στην ανάπτυξη mobile εφαρμογών, σκοπός μας είναι να επιτύχουμε την δημιουργία εύχρηστων και βέλτιστων εφαρμογών σχεδιασμένων με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρούν όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Οι εφαρμογές προσαρμόζονται στον πελάτη και την επιχείρησή του και απευθύνονται σε ένα ευρύ κοινό.


Η Προσεγγιση Μας


Κατανοηση

Η αρχή θα γίνει με την καταγραφή όλων των αναγκών σας. Η κατανόηση του project είναι αυτή που θα επιταχύνει την ανάπτυξη της λύσης.

1

Σχεδιαση

Θα σχεδιάσουμε μια μοντέρνα και αισθητικά άψογη ιστοσελίδα για την καλύτερη διαδικτυακή παρουσία σας.

2

Online

Μετά από την ανάπτυξη και την επιτυχή δοκιμή της ιστοσελίδας, η ιστοσελίδα θα ανέβει στον σέρβερ και θα είναι διαθέσιμη στο κοινό.

4

Υποστηριξη

Η συνεχή παρουσία μας και τεχνική υποστήριξη μετά την δημιουργία της ιστοσελίδας είναι το δυνατό μας σημείο.

5

iOs ή Android;


Ή μήπως και τα δύο;
Η BigDrop πρωτοπορεί στη προσφορά υπηρεσιών ανάπτυξης εφαρμογών για όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Πιο συγκεκριμένα αναπτύσσει εφαρμογές για iOS και Android!

Οι εφαρμογές μας περιλαμβάνουν προγράμματα ανάγνωσης νέων (news readers), mobile καταστήματα, χάρτες οδηγούς με σημεία ενδιαφέροντος, κρατήσεις για ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, mobile εργαλεία, κ.λπ.

Για την ανάπτυξη των android εφαρμογών μας χρησιμοποιούμε το πιο πρόσφατο Android SDK.

Για τις iOS εφαρμογές μας χρησιμοποιούμε Objective-C, Xcode, το πιο πρόσφατο iOS SDK και Cocoa Touch.
Ας ξεκινήσουμε το
δικό σας project


Από το γραφείο μας ξεκινάει η ανάπτυξη της επιχείρησης σας και την αύξησης του τζίρου σας.


ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ